Gratis stockfoto met auto, autorijden, Azië
De auto theorie assessment wordt uitgevoerd door de Driving Standards Agency (DSA), een overheidsinstelling die de Driver & Vehicle Licensing Agency en de Driving & Vehicle Certification Agency omvat. Het agentschap regelt de regels en voorschriften die van invloed zijn op alle soorten voertuigen op de Britse wegen. Het theorie-examen werd voor het laatst afgenomen in juni 2012 en u kunt een exemplaar hiervan kopen voor ongeveer £30. Het boek behandelt alle onderwerpen, van de Highway Code tot Land Rover ophanging onderdelen en Ford caravans & 4x4s. Naast het testen van uw kennis met veel feiten en cijfers, deinexamenexamenspan zo veel vragen om uw kennis van de verkeersveiligheid en mechanische basisvaardigheden te testen, zodat u veilig en gezond kunt zijn wanneer u rijdt.
Als onderdeel van je opleiding leer je eerst wat een veilige auto is om in te rijden, en vervolgens veel van de veiligheidskenmerken van de auto’s waarin je eventueel zou kunnen rijden. Je krijgt foto’s te zien van de belangrijkste veiligheidskenmerken van elke auto die door een autofabrikant is gemaakt, en die nodig zijn om de veiligheid van alle weggebruikers te garanderen, inclusief voetgangers, fietsers en andere weggebruikers. Wie had dat gedacht? Enkele van de veiligheidskenmerken die in deze training aan bod komen zijn zaken als tankdoppen, airbags, veiligheidsgordels, vergrendeling van tankdoppen, de richtingaanwijzers en snelheidsbeperkingen.
De DSA opleiding zal ook uitleggen hoe de auto-ongeluk wetsvoorstel werd wet en geeft u een uitleg van de verschillende onderdelen modellen en types, breekt verschillende voertuigtypen (2dr SUV, 4dr SUV, 6Dr SUV, 4X4, etc), en geeft een aantal tips over wat te doen als u of een geliefde zijn betrokken bij een aanrijding.
De DSA ook bijzondere aandacht besteden aan welke impact vermoeidheid kan hebben op een voertuig controle enodynamica, en geeft tips over het vermijden van dit met geavanceerde controles zoals cruise control. Ze verduidelijken ook wat een remhulpsysteem is, en hoe het samenwerkt met het gaspedaal en de rem.
De theorietraining legt ook uit hoe je jezelf kunt beschermen als je betrokken raakt bij een aanrijding op de fiets, en ook hier gaan ze zelfs ver in detail in op de impact en het effect van road rage en scootmobielen bij veelvoorkomende ongevallen. Een echt de moeite waard dosport voor het grote publiek is de featuretory over het proberen om uw horloge voertuig te beschermen in het geval van een ongeval. Deze featuretory gaat verder dan de normale veiligheidsadviezen die door de meeste autoverzekeraars worden gegeven en neemt een meer attitatief perspectief aan. Het legt de verschillende stukken van de veiligheidsuitrusting die worden geleverd met uw auto, en hoe ze te gebruiken om uw auto controle enodynamica te helpen, moet er ooit een ongeluk gebeuren.
Het meest unieke deel van The Open Roadsalby UK rijinstructeurs is hun gebruik van kleurenfoto’s toogs, om de locaties van de verschillende vallen en veiligheidsvoorzieningen op de weg te tonen. Dit is een unieke manier om de opleiding van de rijinstructeur te helpen.
Nadat je de praktijkopleiding hebt voltooid, kun je je examen afleggen. Hoewel je rekening moet houden met het nemen van rijlessen hierna, verdient het de voorkeur om de volledige 30 uur les te nemen, zoals geschetst door de DSA. Dit is om voort te bouwen op het leren dat je hebt gekregen en in staat zijn om het voordeel leren van de rij-instructeur over te dragen aan een veilige (en zelfverzekerde) rijden geschikt is voor uw capaciteiten.
De totale kosten van deOpen Roadtrainee is minder dan £200, inclusief de pas plus theorie en praktijklessen. Zoals met alle rijlessen wordt gezegd dat je twee weken opzij moet zetten om te oefenen omdat dit een enorm verschil zal maken voor je succes, de andere twee weken moet je je concentreren op het opbouwen van je zelfvertrouwen en het bijwonen van rijevenementen.
Met dit type van opleiding bent u in staat om te helpen levens te redden en te snijden verkeersdoden als het aantal mensen die gedood worden op de Britse wegen zou letterlijk het dubbele van wat ze nu zijn als de huidige trend doorzet. Twee weken wordt gezegd dat de absolute beste tijd om te beginnen met rijden in het Verenigd Koninkrijk als dit is wanneer de meest standaard uitrusting compacte auto’s en 4×4’s te koop zijn, hoewel als je rijdt een oudere auto of 4×4 aankoop een met minder apparatuur voor een geweldige out go.
Aangezien de diensten worden gezegd dat ze vrij ‘flation vriendelijk’ als je het opzetten van uw eigen rijschool in plaats van vertrouwen op een professionele rijschool, is het mogelijk om te verdienen tot drie keer wat je zou hebben verdiend een jaar geleden – en een paar leerlingen kunnen verdienen tot vier keer zo veel in een jaar, wat betekent dat enorme percentages op aanbiedingen van nieuwe auto’s zou kunnen worden overgelaten aan degenen die minder in staat zijn om te profiteren van dit.
Sommige scholen bieden nu naast een ‘B’ (Bristol’ als erkenning voor het feit dat ‘B’ staat voor Birmingham School) ook vrijgezellendagen aan. Dit is goed voor degenen die een persoonlijk tintje aan hun bedrijf willen geven of een cursus persoonlijker willen maken, zoals een manier om een bedrijf op te zetten.