Energetische coach

Meer dan wat ook wil je als coach succesvol zijn. Je wilt dat je teamleden jou en je strategieën vertrouwen, en je wilt dat ze slagen. Om dit te bereiken, moet je manieren vinden om jezelf eerst gelukkig te maken. Als coach die de hele dag positief en optimistisch moet blijven, stel ik voor om te beginnen met een glimlach op je gezicht in de ochtend en de hele dag door. Als je je dag kunt beginnen met een energieke stemming en positiviteit in plaats van er bang voor te zijn of andere negatieve gedachten te hebben die binnensluipen, is dat een geweldige eerste stap in het bereiken van succes als coach. Maar omdat de meeste mensen niet meteen om 6 uur 's ochtends hun ideale ochtend hebben, als hun interne klok dat nog niet eens registreert, laat staan als ze om 7.30 uur opstaan omdat iedereen ook op dat tijdstip opstaat, zijn hier een paar dingen die je door de week kunt doen totdat jouw perfecte tijdstip weer aanbreekt;

Geef je energie s'ochtends een boost

Als u op de meeste mensen lijkt, werkt u het beste bij weinig tot matig lawaai. Of u nu thuis of op kantoor werkt, de omgeving waarin u zich bevindt kan uw stemming sterk beïnvloeden. Plan een rustig moment op uw dag – Als u uw energie 's ochtends een boost wilt geven, plan dan een rustig moment op uw dag. Dit hoeft geen specifiek moment op een dag te zijn, maar het moet wel rustig zijn. Geen werk op je computer. Geen muziek. Geen telefoon. Geen kinderen. Geen huisdieren. Niets. Waarom is deze stille tijd belangrijk? Omdat wanneer je hersenen in een omgeving met weinig lawaai zijn, ze endorine beginnen vrij te geven (een neurotransmitter die de stemming beïnvloedt) en het niveau van cortisol (het stresshormoon) verlaagt. Beide beïnvloeden je algehele energieniveau en je mentale helderheid.

Dagelijks doelen stellen

Veel mensen zien het stellen van doelen als een last of iets dat hen zal belasten. Maar eigenlijk kan het stellen van doelen en ze verwezenlijkt zien, het begin zijn van een heel nieuw niveau van geluk. Het betekent niet dat je niet meer zult twijfelen of worstelen, maar het betekent wel dat je de goede kant op gaat, en dat is een grote stap om succesvol te zijn als coach. Als je worstelt met het stellen van doelen, denk dan aan een specifiek resultaat dat je wilt bereiken, zoals afvallen of een bepaald percentage bereiken in het verkeer van je team. Maak vervolgens een doel rond dat resultaat. U kunt bijvoorbeeld besluiten om een bepaalde hoeveelheid gewicht te verliezen, of om een bepaald percentage meer websitebezoekers te genereren. Door deze specifieke, concrete doelen te stellen, kunt u vooruitgang zien. Dit kan vervolgens leiden tot meer zelfvertrouwen en een algemeen gevoel van geluk en tevredenheid.

Avondritueel voor zelfzorg

Wanneer heb je voor het laatst gedoucht, je tanden gepoetst en/of je haar gekamd? Waarschijnlijk niet zo vaak als je zou moeten, wat je energie en algehele geluk kan beïnvloeden. Wat je in je lichaam stopt, beïnvloedt het en jou. Als je gestrest bent, zul je merken dat je adem stinkt en dat je lichaamstaal dat laat zien. Dit is een makkelijke manier om wat van die stress te verlichten voor je naar bed gaat. Poets op zijn minst je tanden en/of neem een snelle douche voor je naar bed gaat. Dit kan een groot verschil maken in het verminderen van de stress die je ervaart. Ga op zoek naar energetische coach voor meer tips.

Conclusie

Als het erop aankomt, is het enige wat je echt nodig hebt om succesvol te zijn als coach een visie hebben, een strategie hebben, de juiste mensen in je team hebben, en weten hoe je je emoties onder controle moet houden. Je hebt geen speciale gaven of capaciteiten nodig, je moet alleen begrijpen hoe alle stukjes samenwerken en ze vervolgens bewerken. Hopelijk heeft dit artikel je geholpen om het belang van energie in het algemeen te begrijpen, en hoe je 's ochtends energie kunt opdoen, je dagelijkse doelen kunt stellen, en 's avonds je zelfzorgritueel kunt starten. En natuurlijk, deze drie dingen zijn slechts het topje van de ijsberg als het gaat om hoe je je energie kunt verhogen. Er zijn veel, veel meer dingen die je kunt doen om gelukkig en positief te blijven, maar deze drie kunnen je op weg helpen.