Als hij met zijn nieuwe eetlust uit de teatox komt, moet je hem in een stoel laten zitten met een doek over zijn neus. Het doekje helpt voorkomen dat hij zich verslikt in de neus van de teatox. Dit is een belangrijke plek om te zuigen als je kind aan het zuigen is.

Doe een klein beetje van de opgewarmde melk op de borst en de fopspeen. Doe daarna weer een klein beetje op de speenbox. U kunt nu beginnen met het voeden van uw kind. Gebruik lange haren en zorg ervoor dat uw kind overdag voldoende eet. Wat u niet moet doen is uw kind laten wachten met eten. Dit is een duidelijke uithongerings remedie.

Speen je kind af van junk food gebruik hiervoor. Zorg er ook voor dat u uw kind laat zitten als u met hem uit bent. Anders zal hij leren om uw blik te vermijden voordat hij zijn eten opeet.

Dit zijn duidelijke uithongeringskuren. Toch moet je niet wanhopen, want het is niet te conserveren om alleen maar gekookte rijst en een broodvrucht te eten. U kunt wat groenten toevoegen aan het dieet van uw kind met relishes. U kunt ook wat vloeibaar voedsel aan zijn dieet toevoegen met pudding. Wees er zeker van dat dit vloeibaar voedsel is, vol met vitaminen en mineralen.

Vreselijk Bekwame ouders weten hoe ze hun kinderen een redelijk evenwichtig dieet kunnen laten volgen. Maar toch, door veelvuldig te snoepen en troost te eten, zal je kind leren om voortaan alleen nog maar junkfood te verkiezen. Je moet dus positieve keuzes blijven maken bij de menuplanning voor je kind.

Maar wat gaat u doen aan de gewoonten van uw kind? Wilt u hem echt van tafel laten gaan? Wilt u uw kind teleurstellen? Of misschien wilt u het gewoon binnen een budget laten werken? Wij kunnen u helpen dat voor elkaar te krijgen. Wij zijn experts op het gebied van een hartelijk en doeltreffend gezinsbeleid. De resultaten zijn ook wereldklasse ouder en kind relatie.

De gedachte aan het voeden van uw kind heeft ertoe geleid dat u geen tijd heeft om te koken; u mag al helemaal niet gezien worden als u in de pot kookt. En je moet er op voorbereid zijn dat het eten niet zo gezond is; daarom moet je leren hoe je snel eten moet klaarmaken. et gebruik van warme en koude magnetrons, ovens en diverse kookgadgets.

Maar veel ouders zijn zich niet bewust van de etikettering van specifieke producten. Als je het etiket zorgvuldig leest, weet je wat gezond is en wat troep. U zult ook zien dat op veel producten staat “grote bron van ijzer”, wat ijzer is maar niet gemakkelijk verkrijgbaar voor de doelgroep. Als gevolg daarvan krijgen veel kinderen het ijzerrijke voedsel niet van de eettafel en kopen ze het in plaats daarvan in de supermarkt.

Naast kinderen zien we ook dat volwassenen niet genoeg eiwitten in hun voeding opnemen. Vlees is een eiwitrijk voedingsmiddel, maar men moet voorzichtig zijn met het “ding”, dat ook aanzienlijk gewicht toevoegt. Vegetariërs hebben een bijzonder probleem met eiwitten. In het verleden werd eiwit gegeven aan de doelbevolking, de slaven en de behoeftige Mexicanen. De doelbevolking en het bewustzijn van de sociale klassen zijn zo veranderd dat je nu, wanneer je door de straten van sommige gevestigde steden loopt, winkels kunt vinden die in de behoefte aan proteïnen voorzien.

Hoe lang zijn deze eiwitrijke voedingsmiddelen houdbaar? Gebruiken de verpakte produkten kunstmatige conserveringsmiddelen en controleren ze niet of ze lang houdbaar zijn? Moet je bijtanken in de rokerige restaurants van de stad Angeles of de Ranchos? Nee, u moet de stad verlaten en naar de landelijke gebieden van Centraal-Californië gaan voor geweldige eiwitten. Dat komt omdat de jager-verzamelaars van vroeger genoten en nog steeds genieten van rijst en vlees van wild samen met al het verse fruit en groenten die ze in hun natuurlijke omgeving konden krijgen.

Een goede gezondheid is geen toeval. Het is het resultaat van een aangepaste en afgemeten manier van koken, met vlees dat op de barbecue wordt gerookt en vis die wordt gerookt. Dit is de magie van “éénpansgerechten” – het type dat mijn verschrikkelijke fout was en dat iedere kok in de familie nu nederig toegeeft af en toe te maken.