Merk horloge heren

Wij zijn specialisten dus wij repareren uw horloge in een handomdraai. Wij kunnen u een nieuwe batterij geven of een goedkope batterij vervangen.

Wij kennen de gebreken van uw horloge en weten hoe u het moet onderhouden. Wij kunnen u een nieuw bandje voor uw horloge geven of een goedkoop bandje vervangen. Wij kunnen u een slimme zet geven om uw horloge te laten repareren. Wij kunnen ervoor zorgen dat het nog steeds functioneert zoals het gemaakt is.

Onze garantie is tot 90 dagen. Wij kennen uw horloge en weten wat we moeten doen

Wij zijn gevestigd in het hart van Nederland net voorbij het kleine Turkse stadje Gavdos, genesteld in de heuvels net buiten Antwerpen. We zijn er voor iedereen en iedereen op elk moment met vragen.

Wij bieden nu ook betaalde specialistische hulp voor wil weten, of kunnen dat voor u regelen.

De kosten van onze dienst zijn “gratis” (omdat wij lokale klanten bedienen).

Wij hebben ook een op maat gemaakte dienstverlening, omdat wij zoveel betere en meer ervaren horlogereparateurs in de omgeving kennen. Een ander ding is echter dat de meeste van onze klanten blij zijn dat ze een beetje extra betalen en lid worden van onze diensten, omdat de rest van hun rekeningen automatisch naar ons gaat omdat ze een bedrijf zijn.

Dit soort extra service vraagt normaal gesproken om een naam en een emailadres en voegt u toe aan onze lijst van contacten. Onze lijst groeit dan elke dag, omdat meer en meer mensen ons willen gebruiken voor horlogereparatie, net zoals dit.

U merkt dat de horloges in uw winkel nu een ruime keuze hebben, in plaats van de gebruikelijke winkel bij uw eigen huis.

Zoals de meeste bedrijven houden wij ervan om geld te verdienen en zo hebben wij het meeste geld dat hier is ingezameld besteed. We zetten het extra geld dat hier is ingezameld op een bankrekening, want we hebben in totaal duizenden horloges.

Als u het ons vraagt, kunnen wij ook dingen op het internet regelen, als u daarvoor extra wilt betalen.

Op onze website, bent u in staat om de verschillende bedrijven die dit soort informatie die u vraagt dragen zoeken. Bovendien kunt u ons uitgebreide assortiment horloge-onderdelen bekijken en kunt u hier, daar of waar dan ook op internet een enorme verscheidenheid aan zowel heren- als dameshorloges kopen, afhankelijk van wat u wilt.

Je betaalt niets op die website, en de horloges zelf zijn zeer goedkoop. Soms, als onze klanten ons vertellen dat ze een horloge bij ons gekocht hebben, zijn ze heel blij, omdat ze een merchandiser (een winkelmeisje) hadden, die voortdurend over (het internet) kwam. U zult dus heel blij zijn als u een nieuwe klant bent en al een winkelmeisje hebt. Bovendien zorgt deze functie ervoor dat onze klanten naar ons blijven komen, omdat ze de website niet kunnen verlaten, en ze daar een echt, levend, winkelmeisje in de arm hebben genomen. Stelt u zich ook eens voor dat u uw horloge kunt sms’en naar een van onze klantenservicemedewerkers die aan uw zijde staan. Dit is wanneer onze klanten de echte klantgerichte ervaring krijgen, in tegenstelling tot in de echte winkel in de hoofdstraat.

Ons bedrijf, in plaats van na te denken over geld dat wordt opgebracht door de extra kosten die u betaalt voor ‘phone Book’,isle, address, phone number, ; verantwoordelijk voor een heleboel van de extra kosten van theolis, is onze echte focus op het verpletteren van de echte deal om de betaalbaarheid, stijl en betaalbaarheid van moderne horloges te leveren.