Groep Aziatische Vrouwen In Kimono's Op Straat
Moderne stijlen maken gebruik van gesneden en soepel vallende stoffen zoals katoen, zijdemengsels en synthetische vezels zoals latex, polyester en nylon. Deze zijn gemakkelijker voor de huid en houden baby’s warm. Ze zijn echter duur, zodat ouders die voor het eerst babykleding kopen meestal de voorkeur geven aan biologische babykleding, die nu op grote schaal op het internet verkrijgbaar is.

Als baby bevindt ons lichaam zich nog in een proces van metamorfose, en dit proces gaat door tot in de volwassenheid. Het sociale en culturele klimaat spelen daarbij een grote rol. Bovendien hebben de economische en sociale ontwikkeling geleid tot veel sociale en culturele veranderingen, waaronder een groter bewustzijn en acceptatie van de individualiteit en diversiteit van ieder mens.

Nomadische zigeunerkoppels koesteren hun internationale achtergrond, die oude kunstvormen, oude geschiedenis, en een koestering van etnisch erfgoed en culturele waarden omvat. Dit gebeurt wanneer mensen met elkaar uitwisselen en zich met elkaar vermengen. Door deze culturele uitwisseling kunnen de kinderen zich integreren in de nieuwe en ingewikkelde sociale aspecten naarmate ze opgroeien. Deze acceptatie gaat ook gepaard met veel ruimte voor individualiteit en creativiteit als baby’s hun omgeving verkennen door middel van muziek, kunst, boeken en spelletjes. Daarom wordt hier de voorkeur gegeven aan traditionele Aziatische babykleding uit één stuk.

Eenvoudige en schattige babykleding zoals kimono’s in leuke prints en bloemmotieven behoren ook tot de meer trendy en modieuze ontwerpen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende etnische markten, en kunnen ook worden gekocht op het internet. Japanse moederschap kimono’s maken schattige kleine kimono’s die worden gedragen rond de zwangerschap periode en blijven gedurende de pasgeboren periode en na de bevalling. Deze zijn op verschillende manieren ontworpen met schattige patronen, en enkele van de meer populaire zijn: